Training authentiek leiderschap

 

Vierdaagse training voor persoonlijke ontwikkeling en authentiek leiderschap

 Waarom (zelf)leiderschap?

We leven in een wereld waarin steeds meer van ons gevraagd wordt. Waarin we continu toegang hebben tot nieuwe informatie, berichten en meldingen. We moeten scherp zijn en up-to-date blijven, zelf koers bepalen terwijl er zo veel op ons af komt. We gaan mee in de verandering. Er is altijd weer een nieuwe deadline, een urgente meeting of een andere interruptie. We zijn vaak druk. Tijdens het reguliere werk lukt het de meesten slecht om echt stil te staan. We missen de innerlijke rust en het zelfvertrouwen om onze eigen weg te kiezen. Om zelf de verandering te wórden, en leiding te pakken in het moment; intuïtief, helder en daadkrachtig. Niet langer als speelbal fungeren, maar een eigen stempel weten te drukken op elke situatie vanuit innerlijke kracht en balans.

“De training Momentum creëert de context en ononderbroken reflectie voor authentiek zelfleiderschap. Tijd voor jouw ontwikkeling”.

Zelfinzicht

Hiervoor moet je terug naar je kern. Inzicht krijgen in wat je drijft en de overtuigingen die je weerhouden om je volledige potentie te benutten. Je eigen talent zien en durven inzetten. Weten wat je wilt, en daar los van wat anderen daarvan denken handelen. Zo krijg je diep zelfinzicht en creëer je slagkracht van binnenuit. Authentiek leiderschap noemen we dat.

Focus

We leren je hoe de interne ruis plaats kan maken voor interne kracht, waardoor je in elk moment leidend en naar jouw overtuigingen kunt handelen. Je leert hoe je je niet uit het veld laat slaan door tegenslag, maar hoe je dit juist kan gebruiken als springplank naar succes. Zo ontstaat de noodzakelijke focus voor succes.

Invloed

Als je naast zelfinzicht snel en scherp zicht hebt op wat anderen drijft, zul je je eigen invloed met gemak vergroten. De training ‘authentiek leiderschap’ versterkt jouw communicatieve souplesse om anderen mee te krijgen met je ideeën. Als je spreekt vanuit je eigen kracht en authenticiteit, ben je namelijk in staat anderen te motiveren het maximale uit hunzelf te halen met jou als voorbeeld.

Om helemaal los te komen van de dagelijkse routine ga je drie dagen en avonden lang non-stop aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. In een kleine groep – op een bijzondere locatie – werk je intensief aan jouw zelfleiderschap. Zo kom je weer in je kracht te staan en kun je authentieke keuzes en contact maken. Één week later krijg je nog een volledige extra trainingsdag om jouw momentum vast te houden, zodat je alles uit jezelf en anderen haalt.

Resultaten uit de training

 • Je eigen kracht herontdekken
 • Zonder stress uitdagingen aangaan
 • Anderen inspireren vanuit jouw eigen authenticiteit

Wat maakt de training uniek?

De diepte in

In de training gaan we aan de slag met jouw fundament, geen oppervlakkige verandering of vaardigheden van buitenaf maar diepe bewustwording van je mogelijkheden. Geen ‘quick fixes’, maar juist gericht op blijvend inzetten van jouw kracht.

Nieuwe blik

Door de training kijk je met een nieuwe blik naar jezelf en anderen. Je krijgt naast een nieuwe mindset ook zeer concrete tools mee, die je direct dagelijks kan toepassen. Zo vergroot je de impact van alles wat je doet op een structurele wijze.

Toegesneden op jou

Elk individu is anders, met effectief en ineffectief gedrag waardoor diegene er niet alles uit haalt wat erin zit. Scherpe interventies door de trainer op jouw persoonlijke vragen en feedback van de andere deelnemers geven je nieuw perspectief op het aanpakken van uitdagingen in jouw leven.

Ervaringsleer

Tijdens de training ervaar je door verschillende oefeningen direct het effect van nieuwe inzichten. De opvolging van oefeningen, korte uitleg en reflectie in de dagen en avonden achter elkaar zorgen voor een onvergetelijke ervaring, die je bij blijft.

 

 

 

 

Drie aaneengesloten dagen en avonden, plus een volle trainingsdag een week later voor ononderbroken reflectie, doorbraken en persoonlijke groei.

Dag 1: Zelfleiderschap

We maken een kritische momentopname van je leven, en laten je zien waar je eigen ideeën en overtuigingen je maximale potentie onbenut laten. Welke gebieden van je leven vragen om aandacht? We geven je het leiderschap terug over die eigen gedachten en gevoelens, waarmee je makkelijker uit je comfortzone kunt stappen en bewust je eigen positie in het leven kunt kiezen.

Dag 2: Focus op succes

In deze dag staat centraal hoe je je eigen kracht als de katalysator van je succes kunt gebruiken. We leren je de mindset van succes, nieuwe routines om deze vast te houden en technieken waarmee je in elke situatie op de top van jouw kunnen kan presteren. Zo kom je authentiek in actie, los van angst of wat anderen van je denken.

Dag 3: Impact

We leren je hoe je met gemak anderen mee kunt krijgen. Hoe je ze kunt inspireren met jouw ideeën. Door dieper inzicht in wat anderen drijft, weet je oprecht contact te maken in elk gesprek. Door de kerndrijfveren van verschillende soorten mensen te leren herkennen, kun je anderen effectief beïnvloeden in elke situatie.

Dag 4: Momentum

Deze dag maken we de balans op; we wisselen de resultaten uit van de nieuwe mindset en skills, en hoe jij deze hebt toegepast in de praktijk. We ruimen de laatste obstakels uit de weg, en geven je de tools en routines om langdurig resultaat te garanderen; zo houd jij je momentum vast.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Vraag direct wanneer de volgende training op het programma staat. Bel 020-7731022 of mail naar: [email protected].

Voor iedereen die zichzelf en zijn omgeving effectief wil leiden

Onderstaande ambities zijn waar deelnemers in voorgaande edities mee aan de slag zijn gegaan. Herken je jezelf in een of meerdere zinnen?

Ik wil altijd en overal eruit kunnen halen wat erin zit

Tijdens de training ‘Authentiek Leiderschap’ zie je hoe je je eigen ‘state’ naar wens kunt beinvloeden.

Ik wil meer impact op mijn omgeving

Tijdens de training ‘Authentiek Leiderschap’ leer je inspelen op kerndrijfveren van verschillende typen mensen.

Ik wil beïnvloeden vanuit mijn enthousiasme

Tijdens de training ‘Authentiek Leiderschap’ zet je jouw authenticiteit in als een inspiratiebron voor anderen.

Ik wil een stap maken in mijn carrière

Tijdens de training ‘Authentiek Leiderschap’ krijg je de focus om jouw zakelijke doelen te bereiken.

Ik wil mijn team gepassioneerd aan de slag krijgen

Tijdens de training ‘Authentiek Leiderschap’ ontdek je hoe je vuur in anderen kunt aansteken.

Ik wil de durf om mijn ambitie te realiseren

Tijdens de training ‘Authentiek Leiderschap’ leer je buiten je comfortzone treden en ontdek je hoe eenvoudig dit kan zijn.

Ik wil meer balans in werk en privé

Tijdens de training ‘Authentiek Leiderschap’ ontdek je zelf-management strategieën om je tijd te besteden aan de voor jouw belangrijkste zaken.

Ik wil daadkrachtig keuzes maken en uitvoeren

Tijdens de training ‘Authentiek Leiderschap’ ontdek je hoe je twijfel kunt doorbreken.

Ik wil makkelijker met verschillende mensen samen kunnen werken

Tijdens de training ‘Authentiek Leiderschap’ krijg je concrete strategien voor effectieve samenwerking met verschillende mensen.

Ik wil meer zelfvertrouwen

In de training ‘Authentiek Leiderschap’ leer je hoe je jezelf motiveert bij tegenslag.

De training bestaat totaal uit vier dagen. De volgende data zij bekend:

JUNI 2019

Dag 1:  woensdag 26 juni 9.30 – 20.00 uur

Dag 2:  donderdag 27 juni 9.00 – 20.00 uur

Dag 3:  vrijdag 28 juni 9.00 – 18.00 uur

Dag 4:  vrijdag 5 juli 9.30 – 18.00 uur

Locatie: Leusden

Inclusief overnachting dag 1 en dag 2, voorovernachting op aanvraag.

AUGUSTUS 2019

Dag 1:  woensdag 28 augustus 9.30 – 20.00 uur

Dag 2:  donderdag 29 augustus 9.00 – 20.00 uur

Dag 3:  vrijdag 30 augustus 9.00 – 18.00 uur

Dag 4:  vrijdag  6 september 9.30 – 18.00 uur

Locatie: Leusden.

Inclusief overnachting dag 1 en dag 2, voorovernachting op aanvraag.

OKTOBER 2019

Dag 1:  woensdag 2 oktober 9.30 – 20.00 uur

Dag 2:  donderdag 3 oktober 9.00 – 20.00 uur

Dag 3:  vrijdag 4 oktober 9.00 – 18.00 uur

Dag 4:  vrijdag 11 oktober 9.30 – 18.00 uur

Locatie: Leusden.

Inclusief overnachting dag 1 en dag 2, voorovernachting op aanvraag.

 

Tarief: 

Graag bespreken we samen de persoonlijke of zakelijke investering voor de begeleiding die het best bij jou past.

Je hebt de keuze uit:

Momentum training pakket

 • Vierdaagse training Momentum
 • Handouts en literatuur
 • Twee overnachtingen in eigen kamer
 • Volledig verzorgd ontbijt, luxe lunch en diner
 • Gezonde mini-breaks en koffie/thee

Momentum training + coaching pakket

 • Volledig Momentum Training Pakket
 • Drie maanden coaching

‘Je beste jaar ooit pakket’-pakket

 • Volledig Momentum Training Pakket
 • Twaalf maanden coaching

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven?

Waarom Innforce?

vink

Jouw Doel Centraal

vink

Persoonlijke Aanpak

vink

Praktijkgerichte Topkwaliteit

Innforce heeft zeer bekwame trainers in haar netwerk die met passie en ervaring de stof kunnen overbrengen.

E. Roessingh

HR adviseur , YSE