Vandaag de dag hebben wij protocol en communicatie steeds meer nodig om goed te reageren op de moderne omgangsvormen. Wij worden ons bewust dat het opbouwen van relaties sterk afhankelijk is van het herkennen en doorleven van de verschillende culturen en gedragsstijlen.

Stel: men vraagt aan u om een placering te maken van hoogwaardigheidsbekleders. U wordt geacht te weten wat het protocol is tijdens het speechen of men vraagt u om advies vanwege het bezoek van een minister. Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod tijdens de protocoltraining van het Protocolbureau.

Tijdens de Protocol & etiquette training krijgt u inzicht in de organisatie van bijeenkomsten met hooggeplaatste personen. U bent in staat uw collegae te adviseren over de vele facetten van protocol. Voor iedere unieke ontmoeting heeft u na het volgen van deze training voldoende basiskennis om een gepaste oplossing te bedenken. Binnen uw organisatie bent u de aangewezen medewerker om een hoog bezoek te begeleiden.

De protocol & etiquette training is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar functie regelmatig met protocol te maken heeft zoals:

  • Protocolmedewerkers
  • Eventplanners
  • Ambassade medewerkers
  • Directiemedewerkers
  • PA’s
  • Kabinetmedewerkers
  • Beleidsondersteuners
  • Congresorganisatoren
  • Communicatiemedewerkers

 

Bent u geïnteresseerd in deze training? Vraag direct wanneer de volgende training op het programma staat. Bel 020-7731022 of mail naar: [email protected].

Bent u geïnteresseerd in deze training? Vraag direct wanneer de volgende training op het programma staat. Bel 020-7731022 of mail naar: [email protected].

Gedurende vele jaren werkte Gilbert Monod de Froideville als Ceremoniemeester van H.M. Koningin Beatrix der Nederlanden. In die periode namen protocol en ceremonieel een essentiële plaats in bij de voorbereiding van bezoeken en evenementen, zowel nationaal als internationaal. Hij was organisator van vele paleisevenementen en een dertigtal staatsbezoeken en belangrijke gebeurtenissen van de Koninklijke Familie, waaronder de Koninklijke Huwelijken, Staatsbegrafenissen en Koninklijke Dopen.  Gilbert Monod de Froideville is dé protocolexpert van Nederland. Hij heeft de ervaringen en de kwaliteiten om overheden, internationale en privé organisaties te trainen in de voorbereiding van nationale en internationale evenementen, waar de verhouding / voorrang tussen personen en landen en de kennis van het internationaal protocol van wezenlijk belang is voor het welslagen van het evenement.

Gilbert Monod de Froideville is Honorair Kamerheer van Hare Majesteit Koningin Beatrix en Directeur Protocol International.

Inschrijven?

Waarom Innforce?

vink

Jouw Doel Centraal

vink

Persoonlijke Aanpak

vink

Praktijkgerichte Topkwaliteit

Innforce heeft zeer bekwame trainers in haar netwerk die met passie en ervaring de stof kunnen overbrengen.

E. Roessingh

HR adviseur , YSE