Project Management Training

Op zoek naar een project management training voor u of uw medewerkers? Innforce Training en Coaching heeft een selectie kwaliteitstrainingen die passen bij elke organisatie. Naast geaccrediteerde opleidingen zoals PRINCE2®, Certified ScrumMaster® en LEAN Six Sigma adviseren wij ook in het professionaliseren van processen en projectmatig werken. Dit betekent dat Innforce niet alleen uw mensen ontwikkelt, maar ook de projecten en processen zelf verbetert. Op deze manier gaat de ontwikkeling van uw mensen hand in hand met het verbeteren van uw werkproces, waardoor de organisatie in een betere ‘flow’ komt.

Project Management Training: PRINCE2®

Prince2 is één van ‘s werelds meest bekende project management methoden en heeft van origine een IT gerichte aanpak. Prince2 staat voor PRojects IN Controlled Environments 2; waarbij Prince2 de opvolger is van Prince. Deze methode is voornamelijk gericht projecten waarbij het management, de organisatie en de besturing van het project een grote rol spelen. De Prince2 methodiek is toepasbaar op alle soorten projecten en kent een bijzonder grote flexibiliteit. In de training komen de 7 componenten naar voren die van belang zijn voor het op een juiste manier begeleiden van een project. Met deze handvatten kan een manager zich ontwikkelen tot een gecertificeerde Prince2 projectmanager. Deze certificering kent twee niveaus: Foundation en Practitioner.

PRINCE2 Foundation Training

Project Management Training: MSP®

MSP staat voor Managing Succesful Programmes en is net als Prince2 van origine een IT gerichte management aanpak. Deze training heeft als doel de manager een reeks Principles en Processes bij te brengen die behoren tot de best practices binnen programmamanagement. MSP is ingericht als een zeer flexibele management tool en kan worden aangepast naar de omstandigheden van dat moment. Inhoudelijk gaat MSP in op het gecoördineerd aansturen van strategische veranderingen binnen een business. Daarnaast ligt de nadruk op het realiseren van bedrijfsvoordelen door het combineren van de verschillende lopende projecten. MSP beschrijft de aanpak voor het gecoördineerd aansturen van strategische veranderingen en het realiseren van business voordelen op basis van meerdere tegelijk lopende projecten. De training heeft als doelstelling dat u meerdere projecten binnen een programma kunt inrichten, coördineren en effectief kunt aansturen. Deze training is praktijkgericht en sluit daarom naadloos aan bij uw bedrijf. Tijdens de training staan de Managing Succesful Programmes methodieken centraal. Er worden verbanden gelegd tussen uw strategische doelstellingen, project management en portfolio management. U legt verbanden met strategische doelstellingen, portfolio management en project management. Tijdens de training staat het werken volgens de MSP-methodiek centraal.

Project Management Training: ITIL®

ITIL staat voor Information Technology Infrastructure Library. Het resultaat van deze training is niet zo zeer een verbeterde proces beheersing maar richt zich meer op het bijbrengen verschillende best practices die van pas komen binnen een ICT organisatie. Deze training wordt al sinds het begin van het computer tijdperk gegeven en is toonaangevend binnen alles wat met functionerende informatiesystemen te maken heeft. Het biedt handvatten ter verbetering van productiviteit van uw ICT medewerkers door een professionele benadering in IT management. Kortom, wilt u eer halen uit uw personeel, uw bedrijfsvoering professiobaliseren en klantgerichter gaan werken? Dan is ITIL iets voor u.

ITIL® Foundation Training

Project Management Training: Certified ScrumMaster®

De project management training Scrum Master stelt zich ten doel u in enkele dagen op te leiden tot een ware Scrum Master. De Scrum Master is dagelijks verantwoordelijk voor het houden van een zogenaamde Daily Scrum. In deze meeting wordt in maximaal 15 minuten tijd doorgenomen wat er gedaan is, wat er gedaan moet worden en wat eventuele blokkades zijn. Scrum heeft als doel een om een multidisciplinair team autonoom te laten opereren en gaat er vanuit dat alle benodigde kennis aanwezig is binnen het team. Binnen het project is iedereen verantwoordelijk van de planning tot de oplevering. Binnen deze training leer je hoe jij de Scrum Methodiek moet toepassen en hoe jij een betere Scrum Master wordt.

Agile Scrum Master Training

Elke project management training bij Innforce voldoet aan de hoogste eisen. PRINCE2®, MSP® and ITIL® are registered trade marks of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.

Inschrijven?

Bel voor deskundig advies:

020-773 10 22

Waarom Innforce?

vink

Jouw Doel Centraal

vink

Persoonlijke Aanpak

vink

Praktijkgerichte Topkwaliteit

Innforce heeft zeer bekwame trainers in haar netwerk die met passie en ervaring de stof kunnen overbrengen.

E. Roessingh

HR adviseur , YSE