Waarom Innforce

Innforce is een trainingsbureau bestaande uit zorgvuldig gelecteerde toptrainers op basis van hun ervaring, achtergrond, opleiding en referenties. Naast de traditionele vorm van trainen & coachen maakt Innforce ook gebruik van blended learning, e-learning en gaming. Met gevoel voor mens en organisatie transformeren wij uw ontwikkel of verandervraag naar het gewenste resultaat.

De vraag achter de vraag

Door actief te luisteren brengen wij niet alleen uw vraag maar ook de behoefte die daarachter schuilt helder in kaart. Een zorgvuldige voorbereiding en ‘eye to eye’ adviseren is één van de belangrijkte onderdelen bij een leerinterventie of een verandertraject. Innforce is daarom een ‘one entry point’ voor de uitvoering van ontwikkelinterventies en voor managementadvies bij het ontwikkelen van een lerende organisatie.

Aandacht

Innforce stelt zich op als een collega waardoor de communicatie helder is en afspraken duidelijk zijn. Na een telefonische intake zal het vervolggesprek plaatsvinden met een trainer of consultant van Innforce. Hierop volgt een op maat geschreven trainingsprogramma of een bestaande ‘best managed practice’ training.

Professionaliteit

Voorwaarde om te starten is dat het beoogde resultaat zowel bij u als bij Innforce kristal helder is. Ook is de timing van de leerinterventie essentieel. Hiermee ontstaat momentum in de samenwerking tussen u en de professionals van Innforce en kan het maximale rendement behaald worden.

Transparant

Transparant wil zeggen dat wij op voorhand duidelijk maken wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Een inhoudelijk helder voorstel met een duidelijke opbouw zorgt op dat u op voorhand weet welke stappen doorlopen worden en hoe het resultaat verankerd wordt.

Inschrijven?

Bel voor deskundig advies:

020-773 10 22

Waarom Innforce?

vink

Jouw Doel Centraal

vink

Persoonlijke Aanpak

vink

Praktijkgerichte Topkwaliteit

Innforce heeft zeer bekwame trainers in haar netwerk die met passie en ervaring de stof kunnen overbrengen.

E. Roessingh

HR adviseur , YSE