Innforce ontwikkelt

Innforce Versterkt.

Innforce Inspireert

Incompany maatwerk

Incompany trainingen zijn maatwerk. Daarom staat vanaf het eerste contact uw ontwikkelvraag centraal en niet ons programma. Uw vragen en antwoorden bepalen in belangrijke mate de opbouw en de inhoud van het traject. Door aandacht te schenken aan de vraag achter de vraag kunnen we werken aan duurzame resultaten. Incompany trainers bij Innforce zijn daarom zowel consultant als trainer. Zij adviseren op het proces en de structuur en trainen in vaardigheden en gedrag

Aandacht

Aandacht betekent actief luisteren naar uw vraag. Actief luisteren betekent de juiste vragen stellen zodat uw vraag scherper wordt. Vanaf het eerste contact ervaart u bij Innforce persoonlijk contact en wij nemen echt de tijd om goed te begrijpen wat er nodig is.

Kwaliteit

Kwaliteit is de combinatie tussen toptrainers en het bieden van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het betekent ook doen wat je beloofd met een duidelijk en zichtbaar proces. Wij zorgen voor inspirerende trainingslocaties en trainingsmateriaal dat van toegevoegde waarde is.

Resultaat

Uiteindelijk draait het om realiseren van de trainingsdoelen, het motiveren van teams, certificering en vooral het blijvend laten groeien van uw organisatie. Het draait hierbij niet alleen om de training zelf maar juist over het traject daarna. Alleen met voldoende draagvlak en nazorg kan transformatie plaatsvinden. Voor ons een vereiste, voor u het resultaat.