Facet5 Persoonlijkheidstest

Facet5 is de meest trefzekere en heldere online persoonlijkheidstest van dit moment. Met een stevige wetenschappelijke basis en gebaseerd op de meest recente inzichten rondom de BIG5. Facet 5 geeft HR-professionals, managers en kandidaten inzicht in het gedrag, de houding en de ambitie van mensen én spreekt klare, eenduidige taal. Facet5 is uniek omdat het een uitgebreid en goed leesbaar rapport levert en omdat het internationaal inzetbaar en veelzijdig toepasbaar is.

Facet5 ProfileFacet5 profile

Facet5 is een persoonlijkheidsvragenlijst ontworpen door psychologen voor managementtoepassingen binnen organisaties. Het produceert een uitgebreid multi-rapport over hoe een individu zich gedraagt op het werk: het feitelijke gedrag, hoe u het beste deze persoon kunt managen, waar zijn of haar krachten liggen en wat de werkvoorkeuren zijn.
De Facet5 vragenlijst vormt de basis van een scala aan Facet5 producten. Daarbij worden individuele gegevens gecombineerd of in contrast gebracht met andere Facet5 verslagen.

Klik op de link facet5-ruud-jansma voor een voorbeeldtest

 

Bent u geïnteresseerd in Facet5 Profile? Bel 020-7731022 of mail naar: [email protected] en ontvang een gratis voorbeeldrapport.

Facet5 TeamScape

Teamscape is een teamrapport en een workshop waarbij de verschillende Facet5 profielen van de teamleden met elkaar verbonden worden. Het wordt vooral ingezet bij teamontwikkeling. De combinatie van individuele datasets en de methodiek geeft een krachtig en bondig rapport van de team dynamiek. Het toont duidelijk de cultuur van het team, hoe onderlinge relaties effectief kunnen samenwerken en hoe het werk zal worden beheerd en geleverd.

TeamScape

TeamScape biedt ook de unieke mogelijkheid om 360 feedback te verzamelen. In een open sfeer draagt dit sterk bij aan de effectiviteit van teamontwikkeling. Dit externe inzicht komt bovenop dat het inzicht afgeleid van de Facet5 uitkomsten. Het biedt de deelnemers een extra bewijs hoe hun persoonlijkheid en gedrag in een werkcontext tot uiting komt .

 

Bent u geïnteresseerd in de TeamScape workshop? Bel 020-7731022 of mail naar: [email protected].

ruud jansmaDe Facet5 evaluatiegesprekken en TeamScape workshop worden verzorgt door Ruud Jansma. Hij is oprichter en directeur van Innforce en geaccrediteerd Facet5 coach. Ruud is gefascineerd door de werking van verschillende persoonlijkheden op werksituaties en hoe teams het maximale uit zichzelf kunnen halen. Hij heeft als coach en teamleider praktijkervaring opgedaan bij diverse bedrijven en kan daarmee de vertaalslag maken van Facet5 naar de werkvloer. Ruud is een enthousiast mens en is gedreven om teams met meer zelfinzicht te inspireren, te motiveren en uiteindelijk blijvend te laten groeien.

 

 

 

 

Interesse?

Bel voor deskundig advies:

020-773 10 22

Waarom Innforce?

vink

Jouw Doel Centraal

vink

Persoonlijke Aanpak

vink

Praktijkgerichte Topkwaliteit

Innforce heeft zeer bekwame trainers in haar netwerk die met passie en ervaring de stof kunnen overbrengen.

E. Roessingh

HR adviseur , YSE