Innforce Versterkt.

Innforce Verbreedt

Innforce Inspireert

Bedrijfsacademie

Innforce ondersteunt organisaties bij de opbouw, implementatie en doorontwikkeling van bedrijfsacademies. Ons doel daarbij is om persoonlijke ontwikkeling, verandering en innovatie samen te brengen met uw strategie, missie en cultuur.

Uw doelstellingen:

  • Rendement verhogen op persoonlijk ontwikkeling
  • Duurzaamheid vergroten van kennis en vaardigheden
  • Zorgen voor voortzetting van bedrijfsspecifieke management development activiteiten
  • Opbouwen en onderhouden van een hoog niveau van functionele vaardigheden
  • Uitwisselen van kennis en best practices tussen werknemers
  • Het bouwen van een gemeenschappelijke cultuur en een sterk gevoel van gemeenschap
  • Het ontwikkelen van eigen ‘best practices’ en continue innovatie van het business model

Bedrijfsacademie op maat

Strategie

Innforce ondersteunt organisaties in de strategische uitdaging om continu te blijven innoveren op gebied van learning en development. Een bedrijfsacademie vormt de afstemming tussen business doelstellingen, de organisatiebehoeften en persoonlijke leerwensen van medewerkers.

Blended learning

Blended learning is een ontwikkelvorm waarin een studenten gedeeltelijk leren door middel van online learning en gedeeltelijk via klassikale bijeenkomsten. Hierdoor hebben zij meer controle over tijd, plaats, pad of tempo.

HR analytics

Het doel van de HR analytics is om een organisatie te voorzien van inzichten bij het effectief managen van medewerkers. Hierdoor kunnen zakelijke doelstellingen snel en efficiënt worden bereikt. De uitdaging bij HR analytics is om te bepalen welke gegevens moeten worden vastgelegd en hoe de gegevens kunnen worden gebruikt. Met de juiste gegevens worden dan modellen gevormd en maken wij voorspellingen. Het uiteindelijke resultaat is een optimale return on investment (ROI).

Online learning

E-learning is persoonlijke ontwikkeling via het internet, het netwerk of een stand-alone computer. E-learning is in wezen de overdracht van vaardigheden en kennis via een netwerk. E-learning applicaties en processen omvatten Web-based learning, computer-based learning, virtuele klaslokalen en digitale samenwerking.

Onze Klanten